diumenge, 24 de juliol del 2011

2na. Setmana d'entrenaments


Nova setmana d'entrenaments, pensant amb la triatló del 7 d'agost de Portbou i la nova temporada, que vull portar a terme de duatlons.

Al final m'han sortit, 2850m de natació, 18km de running i 32km de btt. Amb molt bones sensacions.

Aquesta setmana, ha estat dedicada a la natació, ja que és una activitat que no domino gaire, però cada vegada anem millorant.

Dilluns: Dedicació exclusiva al nedar, al final del dia 1000m, fent piscines a Sils.

Dimarts: Per començar 750m de natació, però no en tenia prou i a la tarda, bambes a punt, MP3 activat i som-hi 10km de running a un ritme constant i amb diferents desnivells. Nomès puc dir que les sensacions van ser molt i molt satisfactòries.

Dimecres: Tocava agafar la BTT i amb companyia del Maki Enric O. Sortida direcció l'Esparra - Ca l'Agustí - Corriol depuradora - Corriol circuit 5h Resistència i Sils, en total 32km.

Dijous: Per motius familiars, la Martina amb mosquits al cap, com diu ella, nomès em quedava anar a nedar, la meva inteció era nedar i fer una mica de BTT, però primer és el primer i al final 500m de natació.

Divendres: Objectiu que em rondava pel cap feia temps, pujar a Argimont corrent. Així va ser, preparem material, pujem al cotxe i fins a l'Esparra i d'allà ascenció a Argimont i fluïr de la baixada per la trialera de les barbacoes d'Argimont. Al final 7km i sobretot l'ascenció no se'm va fer gens pesada i sobretot amb molt bones sensacions a les cames. Això sí, a dia d'avui estic una mica carregat de quadríceps degut a la baixada.

Dissabte: Tocava platja amb la família, i com no, carrego ulleres a la bossa i direcció a S'Agaró. Aprofito entre partida i partida de pales amb en Marc, per nedar una miqueta, al final 600m de natació a mar obert.

Diumenge: Avui toca recuperació, descansar que una bona recuperació i descans és un molt bon entrenament.

Bé, demà comencem la 3a. setmana, on toca pujar el ritme d'entrenament, ja que s'acosta l'objectiu d'aquest estiu.







S'acosta el FACE TO FACE!!

1 comentari:

  1. Molt bé Martí, estàs fet un fenomen...però vigila amb el sobre-entrenament
    Hi veig molts dies seguits, bé, només és una opinió.
    Salut i força

    ResponElimina