dilluns, 4 de juliol del 2011

Tornem a començar.

Des del 29 de maig, dia de la 3a. Duatló Rural de La Selva, el meu ritme d'entrenaments havia baixat per motius de feina i perquè, indirectament, el mesu cos em demanava una mica de descans.

Han sigut tres setmanes suaus amb 1/2 dies de cursa a peu i 1/2 de BTT. Però aquest divendres passat, 1 de juliol, he tornat a començar a entrenar per començar a preparar nous reptes personals, duatlons, rutes amb BTT de llarga distància, alguna cursa a peu,....

Divendres 1 de juliol, desprès de 2 setmanes sense agafar la bicicleta, vaig sortir a rodar una miqueta, a fer una volta curta de 25 km que tenim per la zona. Sils - Riudarenes - les pomeres - Sta. Coloma - Sils, per començar a tornar a sentir la sensació de la bici i el diumenge 2 una sortida una miqueta més llarga, Sils - Llagostera - S'Agaró, al final 35,58km. Entre els dos dies 60km, que per fer dues setamnes que no rodava, les sensacions han sigut molt bones.

Ara, toca planificar aquest període de vacances. A partir d'aquesta setmana 2/3 cops amb BTT i 2 de cursa a peu suau, però a partir de la propera setmana, vull començar a entrenar a peu, pujant punts alts (Farners, Ca l'Agustí, Argimont,...) aquests entrenaments durant 2 dies a la setmana i 3 dies entrenaments de 2/3h de BTT, sense deixar de banda els entrenamens del cap de setmana pel camí de ronda.

Bé, companys us aniré informant de les sortides planificades i d'algun repte que tenim el cap amb BTT un parell de Makis, per si us voleu ajuntar.

Salut i kms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada