diumenge, 26 de febrer del 2012

SETMANA INTENSA I SEGUIM SUMANT.

Desprès de còrrer la duatló de Les Gavarres, les ganes d'entrenament i millora han sigut molt grans.

Segueixo amb els entrenaments programats, però aquesta setmana he fet algunes modificacions. Una perquè el cos m'ho ha demanat i l'altre perquè aquest dissabte feiem la festa del Club Esquí la Selva i això implicava fer un entrenament diferent.

Destacar que aquest dimecres, al llevar-me he notat que era un dia per fer una tirada llarga de muntanya, tot i ue ho portava en ment, crec que era el dia adequat.
A les 11h sortia de l'escola, per enfilar direcció al Poblat Ibèric de Montbarbat, seguinty camins, pujades i corriols, tot seguit direcció al Vilar i desprès per acabar de nou a l'escola. Al final 19,25km de 100% cursa de muntanya.


- La Martina a la Cursa Social -
També destacar, que ahir dissabte, va ser una jornada intensiva d'esquí, des de les 10.30h fins a les 20h, un dia intens i sense parar, amunt i avall, participant a la cursa social, amb un molt bon resultat 2n classificat. Amb un guanyador difícil de batre, en Josep Prat. Moltes felicitats.

Crec que el més important d'ahir va ser poder gaudir d'una jornada d'esquí amb els meus fills, en Marc i la Martina, que cada dia van millorant i us puc assegurar ue d'aquí dos anys màxim ja no els podré seguir.


- En Marc, dispotant l'eslàlom de la cursa -

Bé, això continua i ara a per altres reptes que us aniré explicant i presentant. Per cert pre-inscripció a la suatló de les Illes Medes del 10 de juny feta!



Per cert!!! En Marc, primera cursa social i 3r Classificat. Aquí us presento el nou Campió Olímpic d'Esquí, per la SELECCIÓ CATALANA.

Salut i km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada