diumenge, 19 de febrer del 2012

1a. Duatló de l'any. II Duatló de les Gavarres

Hola companys, ja feia temps que no escrivia res. Desprès d'estar cinc setmanes pujant a esquiar cada diumenge, ara puc dir que la temporada d'esquí està arribant a la seva fi. En Marc i la Martina, el proper dissabte 25 tenen la festa del club, jocs, cursa social, baixada d'antorxes,.... Esperem de poder gaudir de la gran festa i sobretot de poder gaudir dels meus fills en una festa que els hi fa molta il·lusió per tal de poder-nos ensenyar tot el que han après i millorat.

Pel que fa a mi, dir-vos que avui ha sigut un gran dia.

Anava a Celrà a provar-me a veure com em trobava desprès d'un temps entrenant de veritat (FASE II). Realitzant entrenaments amb seny i sobretot descansant.

A Celrà, m'he trobat el meu mestra en Joan Roura, que sense els seus consells no podria sentir-me content dels meus resultats.
Desprès d'escalfar una miqueta, a les 10.30h, han donat el tret de sortida els esperaven 4km de running, i quins 4km, sortida ràpida i el grups s'ha anat estirant fins trobar la primera pujada. Un circuit tècnic, dur i com a mi m'agrada, de muntanya. Crec que he fet un bon temps en aquesta primera part 14/15 minuts.


Un cop he arribat a boxes, em tocava agafar la bicicleta i fer 21km. Les primeres sensacions no eran bones, però en mica en mica anava agafant el ritme, fins arribar al primer corriol de pujada, pujo pinyons i baixo al plat petit i el primer problema, la cadena darrera el pinyò gros. Des d'aquest moment diferents problemes amb el canvi han fet que anès conservant, sobretot a les pujades, perquè al pujar pinyos el plat saltava, però a les baixades i corriols una mica tècnics intentava recuperar posicions.

Puc dir que si no fos pels problemes mecànics que he tingut en gran part del tram de la bicicleta, les sensacions físiques han sigut bones. També dir que hauré de continuar apretant més en aquesta modalitat.
Al llarg del tram de bicicleta, hem anat tinguent un frec a frec amb l'amic Albert València. Fins arribar a boxes pers segona vegada. Ara m'esperaven 2,5km de running fins arribar a META.


Surto de boxes i la Georgia em crida: HAS D'ANAR PEL DE VERD (l'Albert València). Em treia 250/300m, agafo un ritme que em permeti anar incrementant la intensitat, i així ho he fet. Cada metre que passava em trobava més a gust i veia que podria agafar l'Albert. Al km1 em poso darrera seu uns quants metres i quant tinc la certesa de que és el moment, faig un canvi de ritme i el passo. Per sorpresa meva, veig que a uns metres més endavant hi ha un grupet de 4 corredors que crec que els puc agafar i fins i tot passar i així ho he fet, faig un altre canvi de ritme i passo el grupet i així fins a meta, on he pogut passar un altre corredor amb un esprint final.

La sensació de la segona transició ha sigut molt bona, les cames m'han respòs molt bé desprès del "tute" de còrrer i btt, que portava a sobra.

En definitiva, estic molt i molt content del resultat final, 34 de 139 participants de la categoria d'ELIT . Al final 1h 50m per fer 4km - 21km - 2,5km.


Ara a continuar entrenant i sobretot escoltant els consells del amic Joan Roura.

Fins a la propera.
Salut i km

1 comentari: