dissabte, 23 d’abril del 2011

Continuem posant la màquina a punt.

Aquesta setmana, es plentajava molt intensa, pel que fa els entrenaments, però crec que ha sortit rodona, tot i que he tingut algun contratemps familiar, que el final hem solucionat positivament.

Dilluns començava amb 8km a peu, a un ritme tranquil, amb un gran company d'entrenament, en Marc, el meu fill, que no sé perquè però m'està agafant una adicció a la bicicleta que em fa petir, ja ja ja.

He començat amb entrenaments suaus, principalment el dilluns, per què el dijous anterior, vaig patir un ocellot pujant a Farners, que em va fer reflexionar i pensar, que el millor seria descansar uns dies, ai axí ho he fet.

Tornant a aquesta setmana, dilluns 8km a peu, el dimarts amb tota la colla, vàrem fer la volta Sils - L'Esparra - 1400m - Ca l'Agustí - Ctra. Farners - Sant Salvador i Sils. 36km a un molt bon ritme, notava que els dies de descans havien funcionat.

Dimecres, descans per motius personals i perquè hi havia una gran cita, el Barça, que tot i la derrota, ens ha fet més forts i a mi principalment més!!! VISCA EL BARÇA!!

Dijous, tornem-hi, nomès tinc 30 minuts per entrenar, em poso les Kanadian, i a fondo direcció Maçanet i tornar. 5,6km a tope, intento anar entre 4,10 i 4,20 el km, però al final em surt el promig de 4,29 el km.



Divendres, ens trobem una altra vegada tota la colla i som-hi, sortim de Sils, direcció Sta. Coloma i comencem a pujar per camins, caminets, corriols,..., fina a la Torre de Can Planes, allà uns quants van afer una trialera i jo agafo una altra vegada i faig el mateix recorregut però a l'inversa i direcció a casa, al final 32km i també amb un ritme força alt.

Dissabte descans i avui volia sortir amb la colla i que em passa, quant estic vestit i a punt d'agafar la bici, comença a ploure, merda, a guardar-ho tot i a l'ordinador a fer la crònica de la setmana i a llegir una mica el llibre que m'ha regalat la Montse i que em servirà per motivar-me pel FACE to FACE del dia 29 de maig, amb el meu amic Joan Roura.

El que si puc dir, i he vist, que a vegades és millor un bon descans que un bon entrenament.

1 comentari:

  1. No m'ho puc creure! Un Maki abandona per 4 gotetes de res!. Doncs per mi ha sigut doble l'entreno, 1- Pq tu no hi has anat i 2- Per que jo sí que he sortit (8+18)"sota la pluja".
    Ai ai ai Haurem de canviar de lema!!

    ResponElimina