diumenge, 1 de maig del 2011

Entrenament Duatló amb en Joan Roura.

Aquest cap de setmana, he fet entrenament 100% DUATLÓ. Dissabte al matí, a les 7.30h m'esperava el meu amic Joan Roura, per entrenar una mica la duatló del 29 de maig, que organitzem els Makis.
Sortiem del pavelló de Santa Coloma, a un ritme força ràpid direcció Farners, al principi del camí de Farners, girem direcció el Balneari, la casa rosa, les pomeres, el magma, institut i pavelló.En Joan, em volia portar al seu terreny, però sobretot maxacar-me, per tal de desanimar-me, però amb la cursa a peu encara no ho havia aconseguit, tot i que el desnivell era força positiu.Desprès de sortir 8,9km, ens tocava agafar la bicicleta, ara si en Joan, estava al seu terreny, allà em podia treure les enganxines. Vàrem sortir direcció Castanyet, Can Patrinxo, un troç de la Trona, i desprès em va voler retirar de la bici, amb dues pujades, que jo no havia vist mai a la meva vida, no a la zona, si no enlloc del món, però si que agafo i poso plat petit i a roda del mestre, fins a dalt, i com sempre, un Maki mai abandona, i allà vaig veure que ni enganxines ni ganes de penjar la bici. Un cop vàrem arribar a dalt de tot, en Joan, amb l'excusa de que deia que portava la roda del darrera treta, ens vàrem parar, ell a reposar i jo com que estava fresc com una rosa a fer un petit traguinyol, un cop va agafar aire, vàrem continuar direcció Farners, fins arribar al pavelló.

Bé, dir que tot és broma, el que va haver d'agafar aire i reposar vaig ser jo, en Joan és un MAKI......NA!!!

Nomès agraïr i felicitar a en Joan Roura, per l'entrenament que em va preparar, però si que ens veurem les cares en el nostre FACE TO FACE, del dia 29 de maig a la 3a. Duatló Rural de la Selva, que organitzem els Makis a Sils.

Ah, però el cap de setmana, no s'ha acabat, aquest matí, 6 maki, en Joan O., Manel E., Jordi R., Ignasi B., Lluís B. i un servidor, hem anat a acabar de netejar un troç del circuit de la duatló que ens faltava. Tot net i planxat, el proper cap de setmana acabarem d'enllestir el circuit i ja el tindrem 100% practicable.

Un maki

1 comentari:

  1. Si ja veuràs com tindré raó i d'aquí poc ens traurà la pols aquest Maki...
    Jo ja em vaig preparant per l'embranzida

    ResponElimina