dimecres, 18 de maig del 2011

Entrenaments Duatló.

Nomès queda, podriem dir, una setmana per la 3a. Duatló Rural de La Selva.

El proper Diumenge 29 de maig, a les 9h donarà sortida el gran repte d'aquesta temporada per mi, fer la duatló que organitzem els Makis. He estat tot aquest anys, de setembre fins ara, entrenant, no sempre amb la mateixa intensitat, alternant dies a peu, 4km, 6km. 8km, 10km,... i sortides amb els amics amb BTT. També he fet un parell de duatlons, per tal d'iniciar-me en aquest món. La duatló de Sta. Susanna, amb els companys Jordi G. i Jordi M. i la duatló d'Arbúcies, amb en Jordi M., Jordi G., Carles R. i David G. Això m'ha fet agafar una miqueta d'experiència per poder fer la nostra duatló.

També he portat a terme diferents curses de BTT, RoadBook de Sta. Coloma, Cursa de BTT de Fogars, de Vilablareix, Sant Jordi Desvalls,...

A partir d'aquestes curses, i de les sortides entre setmana i els caps de setmana, he anat preparant aquesta 3a. Duatló Rural de La Selva.

També comentar que alguns dies he fet simulacres de duatlons, sol i amb companyia del amic Joan Roura, un crack de la BTT i de l'Spinning. Això m'ha servit per anar acostumant i entrenant el cos en aquesta modalitat esportiva, que des de que la he tastat crec que per la propera temporada no la deixarè el contrari intentarem entrenar una miqueta més el còrrer, la BTT i la bicicleta de carretera (estem negociant amb la sra. per comprar-ne una), per tal de poder portar a terme diferents duatlons amb una millor preparació.

Bé, aquestes dues setmanetes, els entrenaments han baixat d'intensitat. Dilluns i avui he sortir a còrrer tranquilament per una part de corriols, puja i baixa, del circuit de la duatló de la modalitat de BTT, i ahir vaig fer amb alguns companys Makis el reconeixement del circuit de BTT, per si estava tot llest per començar a marcar-ho.
Aquesta setmana em queda un entrenament suau de BTT, demà dijous, i diumenge un simulacre de Duatló Sprint, i la propera setmana, baixarem la intensitat, recuperar el cos i posar-ho tot a lloc, perquè diumenge haig d'estar al 100% per fer un FACE TO FACE, amb l'amic Joan Roura.

A continuació penjo els recorreguts d'aquests dies i el circuit de la duatló de BTT. Aquest track només marca el 90% del circuit, ja que hi han punts que no els habilitarem fins dos dies abans.

Running dilluns i dimecres.





CIRCUIT BTT DUATLÓ 2011



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada