dilluns, 20 de maig del 2013

TRAMUNBIKE 2013

Ahir, diumenge 19 de maig del 2013, vaig participar a la meva 1a Tramunbike, cursa de BTT i amb modalitat de run, que transcorre des de Les Preses a Salt.

Cursa amb una nota de 11 sobre 10 en l'organització. Cursa tècnica, corriols, pujades, pista, planer,.., cursa complerta i molt maca, però també molt exigent.

Anem al gra. A les 6h sortíem de 4 Makis, Jordi Bota, Marc Lladó, Sergi Banyuls i un servidor. A les 6.30h arribàvem a la zona esportiva de Salt on hi havia l'entrega de dorsals i el camió que ens transportava les bicicletes fina a les Preses i el bus que transportava a tots els corredors.

Un cop tenim el dorsal preparem el material, carreguem les bicicletes, anem a fer la parada obligatòria abans de cada cursa, entrem al bus i ens agafem lloc, rialles, aventures, collonades i esmorzar fins arribar a Les Preses. Un cop arribem i descarreguem les bicis, escalfem una mica, salutacions a companys i amics i a les 9.10h tret de sortida. Sortim els 4 Makis junts, des de darrera, ens esperan 70km durs de veritat, enfilem a Xanacs i anem agafant el nostre ritme. Un cop a dalt el primer embús, fiins a la primera trialera, llà ja veig que la cursa serà dura en ganes per mi, VAIG SENSE FRÉ DE DARRERA!!!



Vaig fent fins a l'Hotal del Fang, entre caigudes, voltaretes i més dificultats. Un cop sortim de l'Hostal del Fang, ens espera el pitjor, comença a ploure amb molta força, el camí es fa imprecticable, fem forces pujades a peu per la manca d'aderència i així fins arribar, desprès de 6h i 30m al avituallament de Les Serres. Allà ens diuen que no podem continuar. L'organització ha tallat la cursa i hem de baixar per pista fins Amer i agafar carril bici fins a Salt. Estem morts de fred, molls com ànecs.

Tenim la sort d'arribar a Amer i una furgoneta de l'organització ens crida per pujar ique ens porta a Salt. Un cop arribem carreguem bicis, anem a dutxar-nos per entrar en calor i menjar un bon plat de pasta i una butifarra. Ah!! i coincidim amb l'Oleguer Preses, exjugador del Barça.



Bé, aquesta ha sigut la meva 1a Tramun i crec que l'última amb BTT, el següent any hi tornaré peró faré la TramunRun de 29km.

VULL TORNAR A FELICITAR L'ORGANITZACIÓ DES DEL MEU PETIT GRA DE SORRA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada