dimecres, 26 de desembre del 2012

XII REMULLADA MAKI. ÚLTIM REPTE 2012 AL SAC.


Durant 12 anys, un grup de Makis, anem el dia de Nadal a remullar-nos a la platja de s'Agaró. Cada any som més Makis, simpatitzants, seguidors,..., que anem a barallar-nos amb les aigues fredes del mar.

Durant aquestes edicions, l'arribada a la platja ha sigut amb cotxe, BTT des de Sils i corrent. cadascú pot triar com es vol desplaçar. Un cop ens trobem tots a l'aparcament, els que han vingut des de Sils amb cotxe hi han corrent pel camí de ronda, els venen des de Sils corrent, amb 37km a les cames i els que nomès venen amb cotxe i esperan el gran grup. Un cop tots canviats, no hi ha marxa enrera, directa a l'aigua!! Una altra Remullada Maki al sac, i desprès pica-pica per celebrar amb els amics i coneguts el NADAL, L'any que ve si la salut ens ho permet, anirem per la XIII Remullada Maki!!!

Aquest any, jo m'ho agafava com un repte, com l'últim repte del 2012. A les 5.30 del matí, des de davant de l'estació, 5 Makis, David P., Juan R., Agus, Ivan i un servidor, ens dirigíem direcció a s'Agaró. Ens esperaven unes 4h i 36km. Per mi era un repte, ja que mai havia passat del 26km.

Els primers 10km amb en Juan R., marquem un ritme còmode, per mi, em sento bé, no em fa mal res i les cames responen. A partir del km 10, hem de fer una parada perquè els altres companys no venen i estem uns 5/10 minuts parats. Aquest retard és a conseqüència que l'Ivan ha de recolar direcció a Sils, perquè està molt tapat i li costa respirar.

Aquesta espera, no em va bé, quant tornem a començar a còrrer, noto les primeres molèsties a l'extererior del genoll dret, però jo com a MAKI, endavant i sense abandonar.


Arribem a Llagostera i portem uns 16,5km, cada vegada em molesta més el genoll, però jo me marcat acabar i això és el que intento. A Llagostera ens esperan més companys per acompanyar-nos fins a la platja. En marco un ritme que no em molesti gaire el genoll, però haig de fer trams caminant perquè el dolor és molt dur. Així vaig fent amb companyia d'en Francesc S. que ens acompanya des de Llagostera, fins arribar a S'Agaró. Al final objectiu complert 37km amb 3h 57mAra toca preparar els nous objectius i curses del 2013.

  • Mar i Murtra.
  • Duatló d'Arbúcies.
  • Duatló de Celrà.
  • ORBEA Maratón BTT
  • ...
Nomès desitjar-vos BON NADAL!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada