diumenge, 9 de desembre del 2012

V MARXA PER PARELLES A LLAGOSTERA.

Aquest matí, a les 8.15h, sortiem de Sils direcció a Llagostera per participar a la V Marxa per parelles. Equip Maki, format per Jordi Boada i Martí Forest i Equip Rostits Competició (Makis) per Ricard Polls i Adrià Masó.

El matí es preveia fred, sortíem a -5º de Sils per arribar a Llagostera a -2,5º. Anem a buscar dorsals i a preparar-nos perquè a les 9.30h en punt tret de sortida des del pavelló, però els primers 500m aproximadament eran neutralitzats. Un cop creuem creuem l'autovia per sota i estem agrupats, tret de sortida, com sempre de marxa res de res, la gent surt A TOPE!!!

Avui nosaltres anàvem a pedelar, sense marcar-nos temps, anem fent i gaudint del gran circuit que ens han preparat els companys del Club BTT Llagostera.

Conclusions:

  • Gran circuit, amb corriols, pista, pujades i baixades una mica tècniques. Circuit ràpid i divertit.
  • Sensacions personals; me trobat molt i molt bé, tot i que l'objectiu no era cargolar el cos al llarg dels 30kms, les sensacions a les pujades han sigut molt positives. Crec que arribaré força bé a les duatlons marcades en el meu calendari.
  • Amb en Jordi Boada, ens hem entès i ara ens queda entrenar fort pels objectius del maig.
Al final, 2h 18m. Però el més important que hem gaudit del circuit i jo m'ho he passat molt bé amb el meu company d'equip Jordi Boada.

Classificacions AQUÍ i les fotos AQUÍ i AQUÍ








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada