diumenge, 7 d’octubre del 2012

8è. ROADBOOK DE STA. COLOMA DE FARNERS.

Aquest matí, com ja fa uns quants anys, dos Makis, en Jordi Bota i Martí Forest, ens hem dirigit a fer el 8è. RoadBook, organitzat pels companys i amics del CC Farners.

El nostre objectiu era superar la 2na posició de l'any passat, de la volta curts. Si aquest any guanyàvem com havíem promès deixariem de fer la volta curta i a la 9a edició ja faríem la volta llarga de 35km.

A les 9h en punt donava el tret de sortida d'aquesta 8a edició. Nosaltres dos sortiem en la última posició de la volta curta, 25km. Això és un factor important, principalment per la motivació al llarg de la cursa, ja que cada 30 segons surt un equip i això vol dir que cada equip/corredot que atrapis i avancis, temps que li recuperes.

A les 9.11h, sortim, dorsal 26, mirem el llibret i GAS!!!, agafem un bon ritme, anem llegint les diferents vinyetes i al km 4, veiem una aglomeració de corredors, hem atrapat a la majoria d'equips de la volta curta. Hi ha un punt conflictiu, entrada de corriol amagat, ens diu el roadbook. Nosaltres sense fer cas a ningú i sobretot sense escoltar a la gent, fem el nostre roadbook, agafem el corriol i ja veiem els dos equips que ens les tindrem al llarg de la cursa.

Anem gran part del roadbook amb en Jordi Amat, company que porta uns anys treient-nos la primera plaça del calaix.

Nosaltres anem a la nostra, passem l'equip local, Jofre Collell i Toni Osta, rivals a batre. A partir d'aquest punt anem fent, no ens perdem, interpretem correctament les vinyetes. Pujant a Ca L'Agustí, en un punt on hi han unes pujades força dures, conegudes per nosaltres, ja que són llocs on entrenem, fem un canvi de ritme i aconseguim deixar a en Jordi Amat. Anem avançant, ens trobem còmodes a dalt de la bicicleta i així fins al final. Anem observant que no hi han roderades i que la victòria aquest any la tenim a l'abast de la mà. Arribem a l'entrada de la trialera del "DRAGONCKAN", que dir, trialera que estem farts de fer, entrem amb ganes i fins al final. Arribem a l'últim punt de control i veiem qque som els primers a passar. Allà si que veiem que aquest any tenim la victòria a la butxaca. Arribem a meta, l'organització no ens esperava, ells distrets, amb un temps total de 1h 58 minuts. PER FI, HO HEM ACONSEGUIT 1rs DEL 8è ROADBOOK!!!

Felicitar a l'organització i gràcies per regalar-nos una planta autòctona, com a copa, de la plana de La Selva, jijijiji. Ara ja no tenim excusa, el proper any VOLTA LLARGA!!!


Classificacions i de més fotos. AQUÍ        Track de la Volta curta de 25km. AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada