dijous, 30 d’agost del 2012

TORNEM A APRETAR LES DENTS!

Hola gent,
Desprès de dos mesos i mig de descans "actiu", aquesta setmana he tornat a començar amb els entrenaments de veritat. 
Necessitava descansar, carregar piles. Terra de Maquis em va marcar el meu punt d'inflexió, em va fer veure quins objectius em mercaria la següent temporada. Les meves temporades van per cursos escolars, defecta de forma!!!

Desprès de pensar-hi molt, si entrenava nomès la bicicleta?, deixo la bicicleta aparcada un temps i nomès vaig a còrrer? Les dues coses?, han sigut dos mesos on pel meu cap han anat passant aquestes preguntes, la resposta correcta a les preguntes m'ha d'ajudar a planificar la propera temporada. 

Desprès de compartir un entrenament amb el meu amic Joan Roura, he vist o he donat resposta a les meves preguntes. Aquest any vull millorar els meus resultats personals a les diferents duatlons que vaig realitzar la temporada passada. Això vol dir que aquest any la meva planificació anira enfocada en els entrenaments per les diferents duatlons del calendari, Santa Susanna, Arbúcies, Celrà, Sta. Coloma de Farners,..., i les que vagin sortint. No descarto participar en algunes curses de BTT que ja he fet alguna vegada, Vilablareix, Sant Jordi Desvalls,.... Ah!! i com cada any participaré al Road Book organitzat pels companys del CC Farners.

Per entrenar el còrrer, vull participar en algunes curses a peu, principalment de muntanya, Cursa de Muntanya de la Ratafia, Mar i Murta (si les dates d'esquí ho permeten), Sant Silvestres, ....

Bé, ara nomès em queda suar la cansalada i apretar fort les dents per tal d'agafar una bona forma de cara a les curses que me programat.


Salut i kms!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada