diumenge, 13 de maig del 2012

VII Marxa BTT de Vilablareix.

Ja feia dies que tenia en ment anar a participar a la VII Marxa de BTT de Vilablareix. L'any passat, tenia en la memòria, que era un circuit força trencacamens i això m'animava per participar-hi, ja que a Terra de Maquis, crec que és el que em trobaré.



A les 9.10h, han donat el tret de sortida, més de 500 corredors entre la cursa llarga de 33km i la curta de 23km. Com cada any la sortida és conjunta i "BURRO DE MI", la col.locació no ha sigut gaire bona. He sortit a la meitat i els 5 primers quilòmetres he anat apretant per tal de poder passar a la gent, però un cop hem entrat al bosc, el primer corriol i aquí és on hi han els problemes, gent caminant, gent que cau,..., es crean els primers taps i això fa perdre el ritme i temps. He aconseguit col.locar-me en un lloc tranquil i anar fent.

Fortes pujades a plat petit i jugant amb els piyons, corriols tècnics per les pedres que hi havian, corriols sense pedres però força secs,..., això feia que la dificultat fos més gran.

Circuit complert per entrenar de valent les pujades i els corriols i/o trialeres, això ha fet que agafés un ritme de carrera que no em perjudiqui. També m'ha servit per veure, a mi mateix, que a vegades 33km no es poden fer amb 2h.

Al final content, però com sempre haig de millorar la sortida per tal de poder-me posicionar a la zona tranquila i no tenir que fer algunes zones a peu.

Bé, felicitar a l'organització, els companys de Tresxhora Colla Btt Vilablareix, per la gran organització i nomès donar un petit consell. Fer dues sortides, llarga i curta. Continuarem entrenant sumant kms i hores damunt de la bicicleta.

FOTOS de la cursa gràcies a RODAMON CYCLING
 Aviat classificacions.

 Salut i kms!



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada