diumenge, 27 de maig del 2012

SUMANT KMS PER TERRA DE MAQUIS.

Després d'una setmana de viatge a Mallorca amb l'escola i nomès entrenar tres dies sense bicicleta, realitzant cursa contínua i sèries a la platja. Ahir a les 7 del matí 7 Makis, Jordi Bota, Jordi Boada, Moquel Amargant, Eric, Paco, Víctor Soliva i un servidor, sortíem de Sils direcció a Santa Coloma a fer la primera ermita, Farners.

El principi el ritme era tranquil, ja que ens esperaven uns 87km aproximadament.

Realitzem les 10 ermites amb el següent ordre; Farners - Argimont - Sant Pere Sercada - Santa Victòria de Sauleda - Sant Miquel de Cladells - Santa Margarida de Vallors - El Pedró - Santa Creu d'horta - Santa Bàrbara i Castanyet.

Pus dir que va ser una sortida amb pocs incidents, dos punxades, alguna caiguda i alguna esgarrinxada, eh Jordi!!. Al final vàrem finalitzar les 10 ermites 5 Makis, Jordi Bota, Jordi Boada, Miquel Amargant, Èric i un servidor. En Victor i en Paco, per diferents motius físics ens van deixar a l'ermita 5 i a la 8.

Al final ens van sortir 87km, en el track no surten els 87km perquè des Sta. Creu d'horta fins a mig camí de Sta bàrbara no vaig engegar el GPS. Al final 6h 35m per fer les 10 ermites.

Aquest entrenament m'ha servit per preparar Terra de Maquis, que falten 20 dies per anar a patir de valent i sobretot lluitaré per ser un Maqui el 17 de juny!

Aquestes dues properes setmanes, anirem apretant els cargols i la última setmana descansarem per tal de poder arribar descansat al gran repte d'aquesta temporada.
   
 D'aquí poc les fotos que demostren que hem fet les 10 ermites. Salut i kms!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada