diumenge, 23 d’octubre del 2011

TORNEM-HI!!

Desprès que la doctora em va dir que tenia que fer repòs per sobreentrenament. Aquest matí direcció a Santa Susanna a fer la II Duatló.
Hi hem anat 4 silencs, Jordi G., Lluís M., Carles R. i un servidor.
Ens esperaven 3,5km a peu - 18km amb BTT i 2,5km a peu.
La part de peu, era diferent que l'any passat, havíem d'anar fins una font i fer unes voltes en un camp tot encintat. Semblava una cursa de cross.
La BTT, ens portava cap al Montnegre, tot pista, però bastant trencacames.

Pel que fa la cursa, puc dir, que desprès d'una setmana de repòs total, sortint dos dies a entrenar molt i molt tranquil, puc estar content per com me trobat, principalment el còrrer, ja que la BTT, hi ha hagut un punt on tenia els quadríceps una mica carregats. Tot i que el resultat és enganyòs a causes d'haver rebentat la roda, 75 de 120 corredors.

He sortit a la part del darrera, volia sentir les sensacions del meu cos, però al final els 3,5km, m'han sortit a un promig de 4,20 el km.

Pel que fa la cursa de BTT, les sensacions diferents, pujàvem al llarg de 8km, amb bastants canvis de ritme i forces pujades, això ha implicat que anès dosificant per la manca de rodatge aquests últims dies. Al km 9, he rebentat la roda del davant, primer he dobtat hi he inflat la roda però a 50 metres he vist que tornava anar rebentat. Me aturat i he canviat la roda, això ha fet que perdès 5/10 minuts. Entre els nervis per anar ràpid i que no podia posar bé la coberta. Això ha implicat que em passessin forces corredors, he anat recuperant posicions, però ja era difícil agafar el lloc que anava abans.

Transició de 2,5km a un ritme força bó, entre 4,30 i 4,40, fins a meta.

Bones sensacions i ara a preparar la duatló de Portbou del diumenge 30 i el roadbook dels Bandolers de Girona del dia 1 de novembre.

Seguirem entrenant, i pujarem una miqueta la intensitat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada