diumenge, 2 d’octubre del 2011

Per fi ho hem aconseguit!!

Desprès de moltes edicions lluitant per aconseguir un podi, avui ho hem aconseguit. El nostre objectiu, era la part més alta del podi, però al final hem aconseguit una segona plaça, molt treballada al 7é RoadBook de Santa Coloma de Farners.

Bé, ja feia dies que no escrivia res que m'implicava a mi personalment. Desprès d'unes setmanes una mica complicades a nivell físic, tot i que encara no estic al 100%, avui amb el meu cunyat, Jordi Bota, company de RoadBooks, hem anat a guanyar el roadbook. Sortíem en primera posició, hem començat a marcar un ritme ràpid, per poder anar agafant avantatge amb els segons i tercers. La jugada ens ha sortit bé, tot i que en el km 4 hem coincidit amb els tercers classificats de la general, Jofre i Toni, hem anat fins al km 10 sols, però aquí és on ha sorgit el primer problema, enlloc de girar a la dreta, nosaltres a l'esquerra i amunt i més amunt i desprès de 600m, ens hem adonat que no anàvem pel camí correcta, girar i tornar a buscar el camí.

Ems hem posat una mica nerviosos, pel fet que havíem perdut la primera plaça, però hem anat recuperant posicions, fins arribar a l'avituallament en tercera posició. Allà en Joan Collell, ens comenta que anem segons i el seu fill ens treu 5 minuts. Sortim de l'avituallament i pels nervis i la conya ens tornem a perdre, reculem i agafem el camí bó.

Desprès de fer 5km sols, millor dit en companyia del amic Joan Gelabert i la seva parella, ens trobem en una cruïlla, els tres primers classificats, tots dubtem, creuem el rec per dalt, per baix, per la dreta, pujem, baixem,..... Al final nosaltres decidim agafar la pista que ens sembla la correcta i comencem a tirar fins a meta. En algun punt ens agafen, però al final aconseguim arribar a meta i treure tres minuts al tercer classificat, però per temps en J. Amat, ens agafa la primera posició.

Al final ens han sortit 26,7km i 1401 de desnivell positiu i 1337m de desnivell negatiu.

Bé, només ens queda felicitar a l'organització, per portar a terme un altra roadbook, i puc dir que he disfrutat moltíssim, i el més important de tot, avui, des de feia temps, que m'he trobat perfecta damunt la bicicleta, amb molt i molt bones sensacions. Ara a preparar les duatlons.

Classificacions i fotos. AQUÍ

Un maki!!

1 comentari: