diumenge, 10 d’abril del 2011

Entrenament Duatló.

Aquest matí, aprofitant el circuit de 10km del Repte de 48 hores Non-Stop, que feiem els Makis a Sils, amb l'amic Joan Roura, hem quedat per fer un entrenament dequalitat pensant en la duatló del 29 de maig a Sils, com no, organitzada pels makis.

A les 8 del matí, hem quedat a l'aparcament de l'estació, i allà ens hem trobat diferents companys dels corredors dels Makis, Joan R., Francesc S., Sergi U., l'Amat, en Cèsar H. i nosaltres dos.

Hem sortit a fer els 10 km, hem començat a un ritme tranquilet per anar escalfant motors, però com portàvem 2 km, les maquines ja estaven engrassades i el ritme anava en augment, i així fins arribar al aparcament de l'estació. A mi personalment m'ha anat molt bé perquè hem fet els 10km amb un ritme de 4.20/4.30 el km. A més les sensacions han sigut molt i molt bones, des de que corro, que no en fa molt, és el dia que me trobat millor corrent, també s'ha de dir, que poder anar a còrrer amb tres cracks (Joan R., Francesc S. i Sergi U.), ajuda moltíssim.



Un cop hem arribat a l'estació, en Joan Roura, en Cèsar H., carles H., i un servidor, hem agafat les bisicletes per anar fer gran part del circuit de BTT de la duatló.





A part de les petites incidències que ens hem trobar al llarg del recorregut, dos rebentons del crack Joan i un d'en Carles H., alguns arbres a terra, i alguns llocs que hem d'acabar de netejar per la duatló, el cirvuit és ràpid i divertit, però si que és força trencacames. Però com que avui era el meu dia, he acabat molt i molt content del ritme de l'entrenament, tan de còrrer com de BTT.

Per cert, des d'aquí vull felicitar a l'amic maki Joan Oller, per la neteja dels corriols per on passarem aquest any la duatló. Gràcies Joan.

Bé, crec que avui puc dir, que hem fet un entrenament de cares a la duatló amb cara i ulls.

Un maki

2 comentaris:

  1. Si senyor, Martí. Segueixo dient que avui t'he vist bé tant corrent com en bici. Els fenomenus del còrrer a mi em duien ja a 7000rpm a punt d'entrar a tallar injecció!
    Salut i pedals, Un SPINNER! (de 2ª)

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan, però saps que encara em queda molt per estar al teu nivell!!

    Bé, quedarem un altre dia per entrenar ok!!

    Salut i km

    ResponElimina