dijous, 14 d’octubre del 2010

Entrenament de QUALITAT!!

Aquesta tarda uns quants bikers, Albert R., Albert V., Miquel A., Jordi R., Hèctor L. i un servidor, hem portat a terme un entrenament de qualitat.

Què vull dir amb això?

El que ara us explicaré els que ens coneixeu i principalment a l'Albert V. no us ho creureu. Com cada dimarts i dijous a les 18.30h, quedem per anar a pedelar per les nostres contrades, segons el dia fem més pista i algun corriol o tirem pel dret i anem a fer alguna trialera, la d'en Xicu, la llosa, la dels monjos, la trona (una gran obra d'art),.... Però avui res d'això, hem posat el plat gros i direcció al 1400m allà direcció al Rieral i d'allà al corriol que ens porta a Can Boadas i d'allà cap a casa, 1.20h a tope sense respirar, però si que collint algun ou de reig.

Us preguntareu, perquè explico això o quin sentit té. Com us deia qui coneix l'Albert V. us sorprendrà el que ve a continuació. AVUI L'ALBERT TENIA PRESSA!!!!! Si no arribava a les 20h a casa el pelaven!!! si si companys de sortides avui hem anat a pinyò a un ritme molt ràpid perquè l'Albert tenia pressa.

Sort que he agafat la Stevens, perquè amb la Lapierre no haguès aguantat el ritme. Però us torno a remarcar: L'ALBERT TENIA PRESSA!!!!

Salut i km, i sobretot a entrenar.

PD. Qui vulgui venir diumenge 17/10/2010 a Sta. Barbara - El Padró i la Trona. Hem quedat a les 7.30h al pavelló i d'allà direcció a Sta. Coloma a recollir en Galci.

3 comentaris:

  1. EL MESTRA TENIA PRESSA!!!!!JAJAJA

    ResponElimina
  2. Pedala però, no t'oblidis de córrer que el 24 tenim feina a Girona....o no?

    ResponElimina
  3. ki va començar a apretar desde riudarenes ????
    no se , portabava una stevens ???
    fins dimarts
    albert

    ResponElimina