diumenge, 3 d’octubre del 2010

6è. RoadBook Sta. Coloma de Farners

En primer lloc l'equip dels Makis (Jordi Bota i jo), volem felicitar als nostres companys del CC Farners per la organització i pel circuit. Un circuit dur i divertit. També m'agradaria felicitar al SPINNER, que avui si que anava al 85%, per la seva victòria a la volta llarga.

Bé, anem al que toca nosaltres hem fet la volta curta de 25km, en principi, nosaltres hem fet unes miques més 30km. Com us comentava el circuit era força dur, hem pujat, baixat,... a Ca l'Agustí, als Gorgals, al Far d'Argimon,..., alguns corriols i alguna trialera, en definitiva un circuit que pel meu gust tenia de tot, era exigent i divertit alhora.

Hem començat molt bé amb un molt bon ritme. hem sortit tercers i al primer km ja havíem passat els dos primers equips, anàvem ben compenetrats i tot ens sortia rodó, però a un punt a l'alçada de Ca l'Agustí hem fet una errada tècnica que ens ha marcat tot el recorregut, i allà ens han passat i ja no hem pogut atrepar als tres primers classificats, a més el meu companys ha tingut diferents problemes físics i això també ha fet que haguèssim de baixar el ritme. Però aquestes circumstàncies tècniques principalment i físique no han impedit que arribèssim i acabèssim amb 5na. posició.

Bé companys, recordar que a la propera edició i tornarem a ser i anirem al 85% per tal de poder guanyar com el nostre company SPINNER Joan Roure.

Felicitats organització per tornar a fer un gran RoadBook i a la 7na. Edició ens tornarem a veure.

Makis

1 comentari:

  1. Gràcies pels teus al.logis, guanyar un RoadBook és la suma de varies circumstàncies: Molt bon ritme (90%fcm), no equivocar-se (molt important), tenir la sort de no tenir averia (punxada, cadena...), tenir la sort de no caure i que els teus rivals fagin una mica llufa!!
    Enhorabona per (No abandonar!!) el que més importa és que s'hagi disfrutat fent el que feiem, que jo en particular m'ha agradat molt, i que l'any que ve les coses aniran millor poer vosaltres, segur!!.
    Demà a recuperar i a partir d'aquí a seguir entrenant, Makis!!
    Una salutació ,SPINNER!!

    ResponElimina