diumenge, 19 de setembre del 2010

XI Pedalada Fogars de la Selva









Avui he començat la meva temporada de BTT, jo conto els anys, per anys escolars, diguem mestre!!.

Molt bones sensacions, crec que m'he equivocat a la sortida i he sortit molt al darrera i això ha fet que haguès d'anar recuperant posicions, però al final content pel temp 2h.16m, per ser un circuit molt "pistero" però amb un nivell dur, moltes i moltes pujades, que et trencaven el ritme de la cursa.

Els dos socis Makis, també han acabat, en Jordi amb un bon temps 2h.30m i en Carlus amb problemes físics ha fet 3h i poc. Aviat penjaré les classificacions.
També dos companys en David i en Jordi G., que són d'un altre nivell, han fet una bona curs amb 2h 3m els dos, com podeu veure, tot i les meves limitacions a la sortida i ells estar a un altre nivell, em queda poc per ATRAPAR-LOS!!!!

Bé, ara toca recuperar-me i preparar-me per la propera, poder aniré diumenge que ve a Salt, tot depent del estat que em trobi després de dos dies de Festa Major.

Un maki

Classificació



3 comentaris:

  1. Collons Martí sembles un Pro, amb la website oficial i tot, si , si quin nivell!!!
    Ja ens veurem pel Road Book de SCF, llàstima que no facis la llarga, el duel hagués estat servit, quanta més competència millor.
    Salut, un spinner al 85%.

    ResponElimina
  2. Felicitats per la web i per la primera de la nova temporada, ara a entrenar les bambes, el carrer Nou t'està esperant, a veure si et podré acompanyar encara que sigui amb croses.

    ResponElimina
  3. no sabia que tenies un blok !!!!!
    molt be a la cursa de fogars
    ens veiem

    ResponElimina