dimecres, 22 de setembre del 2010

Entrenament COMPLERT

Avui he fet un entrenament especial, mai ho havia fet i em pensava que no ho aconseguiria, però com diu el mestre Josef Ajram "Where is the Limit" i té tota la raó, cada un de nosaltres ens posem els nostres propis límits.

Aquesta frase des del primer dia que la vaig sentir, vaig veure que el dia que poguès la aplicaria en mi mateix. Desprès d'un any dur tan a nivell personal com familiar, a conseqüència de les oposicions al Cos de Mestres i haver-les superat amb èxit, m'he marcat una sèrie d'objectius, que ja he començat a portar a terme, amb la cloenda d'un repte personal, que més endavant poder explicar.

Doncs com esmentava, seguint la frase Where is the limit, porto dos setmanes amb uns entrenaments mai pensats en mi. Vaig a còrrer dos cops per setmana i tres amb BTT, i avui he fet 1h15m amb BTT i 35m de running i les conclusions són molt i molt positives. Si que estic una mica carregat però en general molt bé.

Bé companys i companyes de batalles, continuarem entrenant per superar nous reptes, i recordeu UN MAKI MAI ABANDONA!!!

1 comentari:

  1. Ei Maki, t'has pres alguna cosa avui o què?. Collons nanu amb aquestes paraules fas mitja por, que si where is the limit, que si reptes personals secrets???.
    A aquesta vida sempre hi han etapes dures i etapes dolces, sempre has d'aprofitar el moment dolç i treure'n el màxim d'ell, perquè una vagada aquest moment hagi passat, ja no el podràs tornar a recuperar, i hauràs d'esperar-ne un altre.
    "Buenu", tant d'entrenament, tant d'entrenament, no sè si ja has vist el calendari de la copa gironina, allà esperem veure el gran Martí, el Martí que supera aquest 85% de la seva fcmax, el Martí que mai abandona, el que busca el seu limit!!
    A seguir igual, un spinner!!!

    ResponElimina