dissabte, 22 de març del 2014

TORNEM AMB MOLTES GANES.

Després d'un temps apartat de les curses en sí. 
Apartat perquè en època d'esquí toca practicar un dels meus esports preferits i del que fa més de 25 anys que practico. Aquest passat cap de setmana, vaig tornar a competir en una de les modalitats que més m'agraden les duatlons de muntanya.

Arribava a un 75%, amb uns entrenaments planificats per no forçar la màquina i per anar a rodar i començar a adaptar el cos una altra vegada al ritme de carrera.

Així que vaig decidir-me anar a Arbúcies, duatló popupalr i amb una gran organització. Arribo a les 8.30h i després de repartir alguns programes de #terresdsegadors2014 i saludar a companys de batalles, preparo estris, els deixo a boxes i anem a escalfar una miqueta.

A les 9.10h ens criden per un petit brefing, decideixo posar-me a la primera família, aposto per fer una sortida ràpida i veure si puc mantenir un ritme ràpid pel nivell que estic els 5 primers kms. A les 9.15h tret de sortida, sortida ràpida a un ritme alt però l'aguanto bé. Em poso amb el grup davanter i anem estirant fins a desenganxar-nos del gran grup.
Dins meu vaig contant i m'adono que estic en a 4a posició, c....ll......ns per arribar al 75% vaig bé. Em passa un corredor i arribo a boxes a la 5a posició.

Transició ràpida i gas a la bicicleta, intento agafar un ritme que em permeti poder fer una apretada els últims kms. Em passen alguns corredors però jo segueixo treballant per anar sumant però al km 12 RAAAAAMPES!!! intento estirar i m'agafen corredors i baixo posicions fins a la 10 plaça. Arribo a l´'ultim corriol i els controls em canten que vaig 10, això em motiva i em dona gas, però en una petita errada em passen dos corredors, merda!! no podré fer TOP10, però aquest no és l'objectiu.

Arribo a boxes i torno a fer una transició ràpida i surto amb ganes de passar als dos corredors que m'han passat. Tinc les cames dures, noto petites rampes però jo no desisteixo fins a passar als dos corredors i entrar a meta en 10a posició i a pocs segons del 6-7 i 8 classificat.


Objectiu complert, sumar kms i ritme de carrera. M'ha anat millor del que m'esperava. Ara a seguir sumant que Terres de Segadors 2014 o tenim a tocar.

FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada