dijous, 16 de gener de 2014

8a.Duatló del circuit Català a Mataró

Aquest diumenge 12 de gener, va ser la meva última duatló del circuit català de duatlons de muntanya. Última no perquè jo vulgui, estigui cansat, decepcionat,..., sinó perquè a partir d'aquest diumenge comença la temporada d'esquí amb el Club esquí La Selva. Com podeu veure no es descansa mai.

Anem per feina. En principi aquest diumenge anàvem tot l'equip a Mataró, accepta en Marc Puig, que està immers en el període d'examens i primer és lo primer. A última hora en Jordi Artau és baixa per febre i en Mendo per qüestions d'entrenaments no pot venir. Així que el PRO, Jaume Freixes, el SENGLAR RATLLAT, Sergi Durbau i el màster, ens dirigim a Mataró. 

Marxem amb una gran puntualitat, cosa que és difícil de creure amb nosaltres. Arribem a Mataró i parada obligatòria, però aquest cop no hi han bars i clar on podem anar? A l'Hospital de Mataró. Tot net i tenim cafè, jajaja.

Després de la parada obligatòria, ens dirigim a la zona d'aparcament. Fem una reflexió conjunta i decidim aparcar davant mateix, perquè això de caminar???? Aparquem, preparem el material, tot a punt i de sobte els companys del Lluçanés ens comenten que posen multes, així que som-hi a deixar el cotxe més lluny. Això per passar-nos de P....ES!!!

Anem a boxes a deixar les coses. Hi ha molt d'ambient, jo estic flipant amb l'organització, el lloc,.... Ja em van comentar que és una de les millors per no dir la millor del circuit. Per això hi han es millors duatletes de Catalunya, i jo un d'ells, jijiji.

Anem a escalfar pel tram de run, circuit de cros de 2,5km molt ràpid on haurem de fer 2 voltes i 1/4. Mentre escalfem salutacions als companys d'altres clubs i a les 9.30h ens donen el tret de sortida.
La sortida és molt ràpida, vaig a un ritme de 3.45 km/h, la gent apretat i jo segueixo. M'enganxo amb un grup i anem marcant un ritme de 3.45km/h. Em trobo a gust patint i així fins a la primera transició.

Faig una transició ràpida, agafo la bicicleta i dins meu vaig pensant que avui haig de patir damunt la bicicleta. haig de posar a prova els últims entrenaments que he anat fent. Enfilem  aproximadament  uns primers kms de pista, però al km 6/7 entrem en un corriol i podem dir que fins arribar a meta no el deixem.

Circuit guapíssim, circuit de BTT 100%, corriols, alguna trialera, senzilla però molt i molt guapu.

Em trobo molt bé, noto que els últims entrenaments m'han fet millorar una miqueta damunt la bici, però encara em queda molt. Vaig fent, vaig amb un grupet de 5/6 corredors on ens anem intercanviant les posicions fins arribar a la 2a. transició.

Entro a boxes, ràpid i torno a fer un canvi ràpid. En aquests últims 2.5km de run, una volta al circuit de córrer, em marco com a objectiu en adelantar a diferents corredors. Agafo un ritme que em trobo bé, tot i tenir els quadríceps carregats. Vaig passant corredors, en total uns 10 corredors. Acabo cansat i amb molt bones sensacions pel treball fet fins ara. Al final posició 86 de 300 corredors.

Això s'ha acabat, no és un comiat fins mai, sinó un fins aviat. Ara em toca descansar i carregar les piles i sobretot aquest primer any m'ha ensenyat moltes coses a millorar per l'any que ve. Que segur que puc millorar resultats i posicions.
Per la meva regularitat al llarg d'aquest circuit, el premi és la posició 23 de 500 corredors a falta de dos proves. però el fet de poder acabar dins dels 30 primers puc dir que estic molt i molt content!

Bé ara toca un descans actiu i seguir sumant!! A partir d'ara us explicaré les meves vivències en l'esquí, esport que porto 30 anys practicant!!


Salut i kms.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada