diumenge, 11 de novembre del 2012

1a CURSA DE LA RATAFIA.

Aquest matí, uns quants Makis, cada vegada més en les proves de les nostres comarques, hem anat a participar a la I Cursa de la Ratafia, organitzada pels companys i amics del Club Esportiu Farners.

Teniem dos circuits, un de 10km i un altre de 25km. Al de 10km i hem participat, la Pili M., Jordi B., Albert R., Adrià M., i un servidor. Un circuit curt però dur.

A les 8.30h, es donava el tret de sortida, mai millor dit, a la cursa de 25km, on hi han pres part en Joan R., Francesc S., Joan Aymerich i Agus A. Els hi esperava un circuit dur, tècnic i divertit.

A les 9.15h, donava sortida a la nostra cursa de 10km. Circuit curt, en comparació als companys del de 25km, però per davant teniem 5km de pujada, tot grimpant per la trialera d'en Xicu II, un cop arribàvem a d'alt del dipòsit de bombers de Farners, ens emfilàvem al castell de Farners, on es trobava l'avituallament i d'allà direcció a la Torre de Can Planas, per anar a buscar els últims tres quilòmetres de baixada per la trialera del DragonKan, fins arribar una altra vegada al Parc de Sant Salvador, lloc de sortida.

Al final, he complert amb el meu objectiu, de baixar de l'hora amb un temps de 57 minuts 50 segons. Puc dir que a la pujada podia haver esgarrepat algun segon més i fer un millor temps, però per la "pretemporada" que porto puc estar més que satisfet. Nomès puc dir una cosa, ahir parlant amb l'amic Joan Roura, ell em deia que això enganxava ara puc dir, que el gust que m'ha quedat en el cos, que no serà ni la primera ni l'última cursa de muntanya que faig.

Ah i el detall el millor de la cursa, jo que en sóc adicte!!Bé, ara si que nomès em queda dir una sola cosa; MOLTES FELICITATS A L'ORGANITZACIÓ PER TOT!!! Penseu que aquesta prova arribarà a ser un referent a les curses de muntanya. FELICITATS!!!


Podem observar el pacte entre aquest matrimoni. La senyora primera!!!


Salut i kms
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada