dimecres, 9 de març del 2011

Sumant Kms. Entrenament suau de running pels estanys.

Aquest migdia, he sortit a trotar una miqueta, per tal de dissenyar el circuit de 10km, per tal de poder fer un repte molt interessant.

Els dies 8/9 i 10 d'abril, es vol portar a terme el repte de fer 200km fent KA-KO o corrent al llarg d'aquest circuit de 10km (aprox.). Aquest repte és proposat pel nostre amic Ultraquim.

Aquest repte consisteix, en sortir el divendres 8 d'abril a les 22h des de l'inici del circuit (aparcament RENFE)i fer voltes fins assolir els 200km, per tal de poder-los fer, es dóna de temps fins el diumenge 10 a les 22h, és a dir, tenim 48h per tal de poder assolir el repte. Al llarg de les 48h podem acompanyar al nostre amic Ultraquim, per tal de donar-li suport moral.

Aquest repte, és totalment anàrquic, sense organització, amb autosuficiència, tot i que tindrem un punt de control, per tal de poder verificar els kms i fer un petit avituallament als participants.

Molt aviat us donarem més informació, via Facebook, i blogs http://makissils.blogspot.com , http://ultra-quim.blogspot.com/ , http://makisnordic.blogspot.com/ i http://martiunmaki.blogspot.com

Bé aviat us tindrem més informats.
Salut i kms, però sobretot que tremolin els senglars!!!

Recorregut:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada