dijous, 27 de gener del 2011

Esquiada a l'estació del Puigmal.

L’Estació de Puigmal va néixer l’any 1974. Avui està gestionada per un organisme públic participat per la major part dels ajuntaments de la Baixa Cerdanya.
Des de fa 15 anys, l’estació ha dut a terme una política de progressiva modernització de les seves instal·lacions per tal d’adaptar el domini esquiable i les infraestructures a les demandes actuals dels esquiadors i oferir, així, un producte cada dia més atractiu.
Puigmal ha doblat el número de pistes (17 l’any 1998, 35, avui) ha augmentat el 50% la capacitat de transport dels seus remuntadors i ha instal·lat equips de producció de neu al llarg de dotze quilòmetres de pistes. Tot això sense oblidar el seu comprimís amb la qualitat, un esforç que s’ha vist recompensat amb l’obtenció de la certificació ISO 9001 V2000.
Des del principi, Puigmal vetlla per modernitzar-se tot preservant l’autenticitat i el caràcter salvatge del seu entorn, un dels seus principals atractius.
A Puigmal, constatareu que desenvolupament turístic i protecció del Medi Ambient son aspectes plenament compatibles.

El domini esquiable més alt dels Pirineus

Amb el teleski de « Montserrat », el domini esquiable culmina a 2700 m d’alçada, l’estació del Puigmal es la mes alta dels pirineus francesos. Es una garantia de neu i també i d’una sensació unica !… El domini esquiable s’amplia fins a les 320 hectarees ; una zona immensa amb força neu, en un territori protegit, on s’alternen els boscos i les grans clarianes. Un estació Natura amb paisatges excepcionals i una vista panoràmica increïble de tota la Cerdanya, esquiar en aquest marc incomparable i una mica salvatge, no us deixerà gens indiferents. Ja ho veureu !

Al Puigmal, les noves baixades estan reservades… a tots

La varietat de la nostre superfície esquiable i la qualitat de la seva neu, converteixen el Puigmal en un veritable espai de llibertats on lliscar í en un immens terreny de jocs i plaers. En aquesta línia hem decidit de proposar-vos una altre definició de domini esquiable, dividit en zones adaptades a les diferents pràctiques : Free ride, Border-cross, Bamps, Snow park, Escola, Panoràmic, Slalom. En l’àmbit de cada zona i trobareu pistes adaptades als diferents nivells, amb la finalitat de que cada un de vosaltres, principiants o experts, us hi sentiu còmodes, intenteu progressar i, sobretot, gaudir.

Tornarem a disfrutar amb en Marc, la Montse i jo de la neu, i tornarem a posar a prova els coneixement del crack de la família, a les pistes blaues de l'estació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada