dilluns, 1 de novembre del 2010

Marxa Popular a Porqueres

Avui 5 bikers de Sils i Riudarenes, Jordi G, Pau V, Joan, Marcelo i Jo, hem anat a fer la marxa de Porqueres.
En principi el recorregut de la volta llarga era de 32km, però coses que passen han sortit 36km, però quins 36km, pujades i pujades, corriols de baixada i d'enllaç, més pujades.
Les meves sensacions al llarg del circuit han estat bones, del km 26 al 30, he patit una sèrie de dolors a les caderes, i a més arrossegava un dolor constant a l'esquena, això passa per anar amb una rígida en baixades de força pedregam, que en moments era insoportable, però al final 2.27h aproximadament, ja veurem que surt a les classificacions, un bon temps si contem que en algunes entrades dels corriols havíem de parar, perquè alguns participants els hi costava encarar el corriol.

Bé, felicitar a l'organització, i ara em toca preparar la meva primera duatló que aniré a fer el diumenge 14 de novembre a Sta. Susanna. Ara alguns ja sabreu perquè he agafat "afició" al còrrer a peu.







Classificacions

http://www.esportsporqueres.com/index.php?page_id=-1&news_id=771

Salut i km

4 comentaris:

  1. Si senyor Martí, et veig bé!. Un consell pel duatló molt i molt important: Entrena si pots les transicions, és a dir corra i ves en bici el mateix entrenament i sobretot ves al teu aire i no t'enceguis.
    Ah i molt important: No pots abandonar!!

    ResponElimina
  2. Va maki !!! estas fet un maki..na!!! ...força i endevant

    ResponElimina
  3. Molt bé Martí!! Espero que hagueu disfrutat!!

    ResponElimina