dimecres, 10 d’agost del 2011

Continuem entrenant.

Desprès de participar a la meva 1a triatló i veure que el resultat era molt millor del que jo mateix em podia imaginar, he començat la setmana amb noves motivacions, amb ganes de participar en alguna que altra triatló, 28 d'agost Triatló de Darnius i 9 d'octubre Triatló de Cadaquès. A més segueixo preparant-me per diferents duatlons que tinc al cap per aquesta temporada 2011/2012, Pontós, Portbou, Cistella, Lladó, Arbúcies, Santa Susanna, Llinars del Vallès,..., i algunes proves de btt i de curses a peu. Tot això si el temps i principalment la família m'ho permet.

Desprès d'un dia de descans, dilluns, ahir a la tarda em vaig calçar les bambes per anar a estirar una mica les cames i provar les noves malles compresives que hem comprat alguns Makis, les HOKO. Enfilava els estanys direcció a Maçanet i notava que era un dia on podria fer més distància de la que m'havia plantejat, les cames responien i cada vegada més les sensacions anaven millorant, les pulsacions no passaven de 160 i em sentia bé. Com ens van explicar els companys Xavi Marina i Jaume Tolosa, hem de còrrer, millor dit entrenar per sensacions, i ahir era un dia d'aquests que les sensacions eran molt i molt bones. Al final 13km i podia haver allargat més l'entrenament, però les obligacions familiars són primer.

Desprès de l'entrenament d'ahir, avui tocava nedar una miqueta i així ho he fet. He anat a Sant Feliu de Guíxols amb els nens i els meus pares i allà he fet 3/4 de la travessia que es portarà a terme el dia 21 d'agost. La distància no ho sé però crec que poder he fet 800/900m.




Bé això continua, demà 2h de btt per les contrades de Sils. Ara veig, cada dia més, que m'estic tornant un malalt de l'esport!!!

Un Maki



1 comentari:

  1. Jajaja, un malalt de l'esport!!! Ja no hi ha marxa enrera!!!
    Una abraçada

    Jaume Tolosa

    ResponElimina