diumenge, 8 de maig del 2011

VI Marxa BTT de Vilablareix.



Aquest matí, 6 makis, Carlus H., Jordi R., Marc LL., Jordi B., Victor S. i un servidor, hem anat a participar a la VI Marxa BTT de Vilablareix.

Com que som Makis, i mariconades no en fem, ens tirem de caps a fer la volta llarga, ens esperaven 32km, en principi semblava per la referència que teniem d'altres anys, que el circuit no pujava gaire, era una mica trencacames i prou, i nosaltres de cap a la llarga.

Al matí, ja ha començat una mica frenètic, en Victor estrenava portabicicletes, 15 minuts per carregar tres bicicletes, arribem tard i a la sortida ens posem últims, ja us podeu imaginar com ha anat la sortida.

Tan punt han donat el tret de sortida i des de d'arrera de tot començo a fer-me lloc per la gent, recuperant posicions. He fet els primers 20km a un ritme molt alt, tot i que en molts llovs havíem de baixar de la bicicleta, perquè corriols estrets, feient que la gent pares i baixes de la bicicleta, i això impedia poder fer les pujades i/o corriols damunt de la bicicleta.

A partir del km 20, he començat a notar l'esforç realitzar, hi he decidit agafar un ritme tranquil fins arribar a meta.

Cal esmentar, que el circuit ha sigut divertit, a part de trencacames, molts corriols de oujada i baixada, alguna trialera petita. En definitiva un circuit dur i distret.

Al final, 32,12km amb un temps de 2h 31m. Jo volia baixar de les 2h o fer 2h i poc, però entre les pujades que hi havia col·lapse, corriols que la gent anava caminant,..., no he pogut aconseguir baixar el temps. Un altre dia serà. Ara toca continuar entrenant per la 3a. Duatló Rural de La Selva, que organitzem els MAKIS a Sils el 29 de maig, i desprès aquests 6 makis, si les circumstàncies ens ho permeten anirem a còrrer el 5 de juny a Campany.



3 comentaris:

  1. Martí veig que has "nacionalitzat" 2 Makis?? En Marc i en Suli no porten el mallot Maki!! jejejeje

    Felicitats per la gesta!

    DGR

    ResponElimina
  2. No el porten, però divendres en comprarant un i el lluiran a les curses!!!

    ResponElimina
  3. Doncs avui també hi havia 2 he l'han portat a Montseny

    ResponElimina