diumenge, 20 de març del 2011

Duatló d'Arbúcies al sac!!!

Avui he anat a fer la duatló d'Arbúcies, amb uns quants cracks, Jordi G., Lluís M., Carles R., David G., Joan Aimerich i un servidor un Maki. Allà ens hem trobat a dos Makis en Ricard P. i l'Albert R..

En primer lloc, felicitar a l'organització pels diferents circuits que han preparat, el marcatge, i sobretot l'esmorzar a l'arribada, FELICITATS!!

Pel que fa la cursa, he fet una mala sortida degut a la posició que he agafat abans que donèssin el tret de sortida i això ha fet que em costès adelantar i sobretot agafar una bona posició per mantenir un ritme constant de carrera. En mica en mica anava superant gent, però les sensacions no eran les esperades, això sí, he vist que haig de començar a entrenar a peu direcció a munt i no tan planer.

Primer tram (4,33km) __________________________________________







El tram de BTT, he agafat un ritme al llarg del circuit, un circuit molt ben dissenyat, corriols, alguna trialera i pista, ha sigut un circuit molt divertit.
Pel que fa, els 15km hi ha hagut moments i sensacions de tota classe, moments que anava força fresc i moments que patia una mica, però el problema ha sigut al km 8/9 que he notat que perdia aire la roda de darrera i he anat aguantant fins a l'arribada, això m'ha impedit que en algunes zones planeres poguès apretar una mica més.

I, pel que fa la segona transició, he agafat un ritme i no le deixat fins arribar a meta, en 46a posició de 160 participants.

2na. Transició 2,5km ____________________________________________________





Classificacions

Bé, ara a preparar la marxa de Sant Jordi Desvalls i la Ruta de les 10 ermites.

Salut i km, i sobretot que tremolin els senglars, que avui a Arbúcies n'hi havien uns quants!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada