diumenge, 14 de novembre del 2010

Primer repte ACONSEGUIT!!!

Aquest matí en Lluís M., en Jordi G. i jo hem anat a fer la 1a. Duatló de Santa Susanna. Per mi era la meva primera prova d'aquest format. Desprès de preparar duatlons a Sils, portar publicitat a duatlons,..., em va picar la curiositat de portar a terme alguna que altre duatló i així ha estat.
Fa un més i mig enrera vaig començar a calçar-me les sabatilles d'anar a còrrer i com que la bicicleta més o menys 2 ó 3 cops per setmana ja hi vaig, em vaig anar animant, i així fins al dia d'avui.
A les 9.30h es donava la sortida al costat del mar, m'esperaven 4km a peu pel "passeig de mar" de Sta. Susanna, he sortit a un ritme molt més alt que els dies que jo vaig a còrrer, fins que he agafat el meu propi ritme. Un cop acabats aquests 4km a peu, m'esperaven 18km amb BTT pel massís del Montnegre, allà era on jo podia donar més de sí. Així ha estat, m'he trobat molt còmode damunt de la meva STEVENS, i he anat avançant participants, a més era un circuit de pista al 100% i això m'ha facilitat la feina. Un cop he acabat els 18km, em quedaven 3km més a peu, al principi he sortit amb bones sensacions, però l'últim km s'ha fet llarg, les cames començaven a enrempar-se, i així fins a l'arribada.

estic molt i molt satisfet de la meva primera duatló, primer pel temps en els parcials i sobretot pel temps final 1h 26m, s'ha de dir que la setmana passada vaig fer un simulacre i vaig estar-hi 1h 38m. També puc estar content pel resultat, ja que m'esperava entrar molt més endarrera, crec, que fins que no surtin les classificacions he entrat 40/50 de 160 participants.

Bé, ara a reposar i a entrenar aquesta setmana perquè diumenge m'espera un nou repte, fer saltar algunes pegatines del meu amic SPINNER a Sant Feliu de Guíxols!!! o poder serà al revès, no el més segur que serà al revès.

Bé, i ara per un nou repte, que aquest els que em coneixeu no us donaré cap pista.

Salut i Km

Recordeu: Un Maki mai abandona!!!

4 comentaris:

  1. Ei Martí ja saps que me n'alegro molt que t'hagi anat bé i sabent que te l'has preparat per poder sortir i acabar amb bones condicions.
    Pel que fa a diumenge que ve, no sé, però és que estic molt però que molt fet pols, no tiro gens.
    Però ja saps jo sortiré a passar-m'ho bé per que el més segur és que serà la última cursa d'aquesta temporada, almenys en btt. Se m'està fent molt llarga, doncs vaig fer una última pujada de forma per poder guanyar el RoadBook de SCF i ara ja estic una mica desmotivat i esperant nous reptes i que tot s'estabilitzi.
    Enhorabona MAKI!

    ResponElimina
  2. Tranqui company!! ens agafarem la cursa com una sortida d'amics d'un diumenge!!
    Ànims crack!! i recorda VAMOS EQUIPO!!!

    Martí

    ResponElimina
  3. Reiterar les meves felicitacions, enhorabona Martí

    ResponElimina
  4. Felicitats Martí i ens veiem a St. Feliu!! A veure si fem una bona colla i ens ho passem bé. L'entorn pinta guapo. A veure què tal....

    ResponElimina