diumenge, 27 de febrer del 2011

..... Sumant km's

Aquest cap de setmana, he continuat amb els entrenaments per la meva petita temporada de duatlons i reptes Makis que tinc en ment per aquest 2011.

En primer lloc comentar que també m'estic plantejant, participar a la 1a. edició de la cursa Terra de Maquis, que consisteix en , la Volta al Bages en 2 dies, passant pels racons per on es movien els maquis. Són 230 km de pur BTT, recorregut senders i corriols fins acumular més de 7.000 metres de desnivell.
Per tal de poder gaudir d’un cap de setmana de BTT inoblidable. Per un preu molt reduït (125€ anticipats + 25€ GPS o 5€ RoadBook) inclous allotjament + manutanció + avituallaments + samarreta finisher. Cap de setmana del 11 i 12 de juny.
Ja veurem quines sensacions tenim a finals d'abril i decidirem que fem.

Tornant als entrenaments d'aquest cap de setmana, destacar que he acomulat km a peu, 6,5km el dissabte al matí per la Barceloneta, amb molt bones sensacions, tot i que els 2kms primers volia plegar, però com que els Makis mai abandonem, vaig continuar i a partir d'aquest 2n km les sesnacions i el ritme van millorar substancialment, fins i tot baixant de 4.40 el km, però no ens enganyem, que això tot just acaba de començar i no em puc fer il·lusions.

Pel que fa avui diumenge, sortida amb BTT, al matí a les 8h he quedat amb en Joan O. per fer fondo, però ha resultat que primer hem fet alguns corriols de la duatló d'aquest any i desprès 30km a bon ritme per anar agafant fondo.

Un cop he arribat a casa, una mica més de bici amb els dos cracks de la família pels estanys i a la tarda tornem-hi més bici pels estanys amb aquests dos cracks que haviat em treuran la pols.


Bé, aquesta setmana, ja que tinc el privilegi de fer Setmana Blanca, pujarem la intensitat dels entrenaments, per poder aguantar el ritme de l'SPINNER, que si no hi ha res de nou el proper diumenge farem un entrenament conjunt pensant amb les duatlons.

Un maki

2 comentaris:

  1. Al contrari, afluixa, que després no t'aguantaràs! Ei Crack ja em diràs l'hora i lloc. Ara de veritat els 10 Km potser patiré una mica de genoll esquerra però no abandonaré, ja sóc mig Maki!

    ResponElimina
  2. Tranquil aguantarem!!! Per cert diumenge vols fer un entrenament per maxarcar-me o vols tenir pietat de mi?

    Quedem entre setmana ok.

    Un maki
    salut i km

    ResponElimina