divendres, 21 de gener del 2011

Segon cap de setmana d'esquí.

El diumenge 16 de gener, vàrem començar la temporada d'esquí. En Marc, l'hereu de casa, va començar per segon any el curset d'esquí, amb el Esquí Club La Selva . El primer dia ens va tocar anar a Porte-Puymorens , poca neu als voltants de les pistes, però a les pistes i a l'estació en general, hi havia la suficient per gaudir d'una primera esquiada.


Aquest proper diumenge 23, tornem anar a fer curset. Aquest diumenge ens toca anar a l'estació de Formigueres . Esperem poder disfrutar de les pistes i sobretot de la neu que està caiguent avui a l'estació. VISCA EL CANVI CLIMÀTIC!!



Bé, espero que pugui gaudir amb en Marc i la Montse d'una bona jornada d'esquí. Al finalitzar la temporada penjaré les fotos de tots els dies d'esquí.

Com podeu observar, estaré un temps sense parlar gaire de les meves aventures amb la BTT i el córrer, que per cert, dimarts estreno plantilles i podré començar a trotar desprès de tres setmanetes de descans obligat. Però no deixaré d'entrenar pels nous reptes: Duatló de les Gavarreres, Duatló d'Arbúcies, Reptes makis, .....

Salut i km

PD. Recordeu el 4 de febrer, comencem a Sils el Cicle de conferències Makis - El món de l'esport; l'ultrafons - Maratons -BTT.

1 comentari:

  1. maki m'has de passar info dels duatlons gavarres,arbucies i un que diuen que fan a Sils "et sona".
    Merci, i prepara't! Salut i pedals!

    ResponElimina